Figyelem! Olcsóbb trapéz - és cserepeslemezek a kínálatunkban!

2023.12.14 19:01

Kedves vásárlóink, partnereink!

    Újabb, kedvező hírekkel szolgálhatunk! A gazdasági válság következtében megváltoztak a vevői szokások is. A kereslet, sajnos, egyre inkább eltolódik az olcsóbb tetőfedő anyagok irányába.Nos, cégünk is érzékelte ezeket a folyamatokat, ezért úgy döntöttünk, hogy alternatív beszállítói forrásokat keresünk, amely próbálkozásunk-örömmel jelenthetjük-sikerrel zárult. Mivel eddig mi csak a prémium kategóriának tekinthető, zömében német alapanyagú, lemezeket árultuk, akár 45 év garanciával felvértezve, szükségessé vált egy olcsóbb, de megbízható minőséget termelő gyártó keresése. Ennek eredményeként múlt héten sikerült szerződést kötni a romániai székhelyű Wetterbest nevű céggel. 

A cég a Kingspan Group nevű, méltán jóhírű (Ír nemzetiséggel rendelkező) multinacionális gyártó romániai leányvállalata.

De a lényeg…

   Mivel közvetlenül a gyártótól kapjuk a cserepes - és trapézlemezeket, azokat várhatóan akár nettó 1000-1300 Ft/m2-tel kedvezőbb áron tudjuk adni! A garancia sem lebecsülendő, hiszen a 0,5 mm-es, matt bevonatú lemezekre  20-30 évet, míg a fényes bevonatúakra 15 évet ad a gyártó!

   Továbbá alacsonyabb igényű vásárlóinknak is lesz választani való, hiszen 0,35 vagy 0,4 mm-es lemezek is rendelhetőek lesznek, természetesen még olcsóbb árfekvésben! Ezeket elsősorban kisebb értékű melléképületekre ajánljuk!

   Előrendeléseket már fogadunk, első szállítások januártól várhatóak! A szállítási határidő, mennyiségtől függően, 1-3 hét között lesz.

   Természetesen, akik az eddigi, jól bevált termékeinket részesítenék előnyben, azoknak sem kell csalódni, hiszen azokat továbbra is forgalmazni fogjuk!

   Színmintákkal és további részletekkel kollégáink a helyszínen állnak szíves rendelkezésükre!                                        Reméljük sokak figyelmét felkeltettük, és várunk új üzletünkben mindenkit szeretettel!

Minden kedves érdeklődőnek, partnerünknek 

Boldog, békés ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a

GM BÁDOGBAZÁR CSAPATA!