Üdvözöljük a GM BádogBazár Kft. Weboldalán!

Cégünk fő profilja bádogosipari termékek kis- és nagykereskedelme! Alapanyagok, egyedi és széria termékek, cserepes- és trapézlemezek, saválló lemezek, továbbá kötőelemek, tömítőanyagok, polikarbonát rendszerek...stb. széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat és viszonteladóinkat! Cégünk a minőségi termékek eladására fekteti a hangsúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből. Folyamatosan bővítjük termékeink körét és megrendelőink igényeit mindig maximálisan figyelembe vesszük. Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg. Személyesen is szívesen látunk minden kedves érdeklődőt! 

Az együttműködés reményében tisztelettel:
 
Gál Róbert és Módi Péter
                ügyvezető 

 

 

      Partnerek

 

Hírek

2015.06.07 17:45
Örömmel tudatjuk minden kedves partnerünkkel és vásárlónkkal, hogy 2015.06.08.-ától bankkártyájukkal is fizethetnek üzletünkben!
2015.05.31 10:35
Az egyre nagyobb érdeklődés és kereslet miatt bevezetésre került a polikarbonát hullám- és trapézlemez forgalmazása.  A lemezeket természetesen minden kiegészítőjükkel együtt forgalmazzuk, a felszerelésről kollégáink készséggel adnak tájékoztatást. A termékekről bővebben itt tájékozódhatnak:...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>