Üdvözöljük a GM BádogBazár Kft. Weboldalán!

Cégünk fő profilja bádogosipari termékek kis- és nagykereskedelme! Alapanyagok, egyedi és széria termékek, cserepes- és trapézlemezek, saválló lemezek, továbbá kötőelemek, tömítőanyagok, polikarbonát rendszerek...stb. széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat és viszonteladóinkat! Cégünk a minőségi termékek eladására fekteti a hangsúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből. Folyamatosan bővítjük termékeink körét és megrendelőink igényeit mindig maximálisan figyelembe vesszük. Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg. Személyesen is szívesen látunk minden kedves érdeklődőt! 

Az együttműködés reményében tisztelettel:
 
Gál Róbert és Módi Péter
                ügyvezető 

 

 

      Partnerek

 

Hírek

2016.02.15 18:09
A mai naptól beélesítettük új galériánkat, amely a kicsit rendszertelen és elavúlt régi képalbumot hívatott leváltani. A fotók és a vízjelezés Varga Nikolett munkája, ezúton is köszönjük neki!
2015.10.05 21:30
Cégünk sikeresen átment a megbízhatósági teszten, amelyet a budapesti székhelyű Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. végzett, így jogosultak lettünk a Megbízható Cég tanúsítvány és logó használatára.    
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>