Üdvözöljük a GM BádogBazár Kft. Weboldalán!

Cégünk fő profilja bádogosipari termékek kis- és nagykereskedelme! Alapanyagok, egyedi és széria termékek, cserepes- és trapézlemezek, saválló lemezek, továbbá kötőelemek, tömítőanyagok, polikarbonát rendszerek...stb. széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat és viszonteladóinkat! Cégünk a minőségi termékek eladására fekteti a hangsúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből. Folyamatosan bővítjük termékeink körét és megrendelőink igényeit mindig maximálisan figyelembe vesszük. Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg. Személyesen is szívesen látunk minden kedves érdeklődőt! 

Az együttműködés reményében tisztelettel:

 
Gál Róbert  Módi Péter
              ügyvezetők

 

 
 

 

Kövess minket!

      Partnerek

Hírek

2012.06.06 13:29
Néhány keresett termékkel tovább bővült kötőelem válsztékunk! Facsavar, opelcsavar, fűzőcsavar érkezett különböző méretben és színárnyalatban. A részletes lista megtekinthető a Termékek/Kötőelemek menüpont alatt.
2012.05.25 14:01
Örömmel tudatjuk kedves látogatóinkkal, hogy mától már tömítő anyagok és kiegészítőik is megtalálhatók üzletünkben! A részletes listát a termékek menüpont alatt tekinthetik meg.
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9